Over Annemiek en RIV

In een gezin van “bouw en materialen” groeide ik beschermd op.
Daar liggen ook “de roots” voor mijn huidige bedrijf: Roozen Interieur Visie RIV.

Van geboorte af aan ben ik ondergedompeld in alles wat met bouw en zeker de materialen te maken had. Vader en moeder runde samen met hun team een bouwmaterialenhandel. Aan tafel werd dus vaak gesproken over “De Business”. In vakantieperiodes hielp ik mee in de showrooms en op kantoor en zo werd de materie me “met de paplepel ingegoten”. Binnenhuisarchitectuur  is de laatste 10 jaren pas sterk in opkomst. Daarom deed ik voor die tijd studies zonder het gevoel te hebben: dit is het voor mij!

Mijn eerste baan bij een financiële instelling was het niet voor mij! Daar nam ik na 8 jaar afscheid, en begon voor mezelf zonder te weten wat me te wachten stond.
En ja …. Eindelijk had ik het gevonden!! Na gerichte studies op HBO niveau en in combinatie met de gave voor ruimtelijk inzicht en gevoel voor optische balans en combi, ben ik me dus geheel gaan richten op HET INTERIEUR. Mijn bedrijf Roozen Interieur Visie RIV was een feit.

Binnenshuis is tenslotte de plek waar je leven zich grotendeels afspeelt: daar binnen die “vier muren” waar sfeer en balans je rust en energie geven.

En oohhhh ….
Wat een supergave job!

Die ik vanaf NU met jou ga delen…….

 

In de vorm van DIRECTE OPLOSSINGEN KLEURADVIES:

Of …..

In de vorm van PERSOONLIJK INTERIEURADVIES:

 

Het doel : SAMEN een heerlijke plek creëeren waar jij gelukkig van wordt!