Over Annemiek en RIV

HOE HET ALLEMAAL BEGON…

In een gezin van “bouw en materialen” groeide ik beschermd op.
Daar liggen ook “de roots” voor mijn huidige bedrijven: Roozen Interieur Visie RIV en RIV-Online.

Van geboorte af aan ben ik ondergedompeld in alles wat met bouw en zeker de materialen te maken had. Vader en moeder runde samen met hun team een bouwmaterialenhandel.

HET WAS TIJD VOOR VERANDERING.

Al snel trok de interieur branche mijn aandacht!…en startte ik mijn bedrijf.

Tijdens het runnen van mijn interieur adviesbedrijf kwam een interessante opdrachtgever op mijn pad. Wat begon met een oproep voor kleuradvies eindigde in het uitvoeren van een compleet interieurplan. Via deze opdrachtgever werden mijn ogen geopend hoe ik heel veel sfeerliefhebbers kan helpen met een heerlijke leefomgeving. Geweldig om zo iemand tegen te komen!!

 

UIT EIGEN ERVARING…

Ik ontdekte de kracht van gemakkelijk Sfeer & Balans in je woning creëren. Door het feit dat iedereen een dosis creativiteit in zich heeft en een door mij ontwikkeld duidelijk en efficiënt stappenplan met concrete adviezen en de juiste richtlijnen, kon ik plots een grote groep sfeerliefhebbers voorzien van een heerlijk THUIS!

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om de juiste Sfeer en Balans in huis te krijgen.

In 2009 hebben we zelf een nieuwe  woning gebouwd. Ik had toen echt nog geen idee hoe ik dat moest doen.

 • Waar moet ik beginnen?..
 • Wat maakt en breekt de sfeer in huis?…
 • Waar moet ik dan toch zo op letten?..
 • Hoe kan ik mijn interieur onder de categorie “bijzonder” scharen?..
 • Waar kan ik nou de juiste kleuren, materialen, producten en items vinden?…

Na een afgeronde opleiding “Master of Interior Design” en inmiddels vele succesvol afgeronde opdrachten, weet ik nu van de hoed en de rand!

Kijk maar even mee….. projecten

 

WAAR IK VOOR STA

 • vertrouwen: in een samenwerking vind ik vertrouwen heel belangrijk. Daarnaast is vertrouwen de basisvoorwaarde om iets te creëren zoals de juiste Sfeer & Balans in je interieur.
 • verantwoordelijkheid: Ik geloof dat verantwoording nemen je een heel eind brengt. Wil jij iets veranderen neem dan de verantwoording en ga aan de slag! Doe iets met je verlangens en ideeën, onderneem actie en het resultaat mag er zijn!!
 • uitdaging: ik krijg energie van nieuwe dingen leren en persoonlijke ontwikkeling.
 • hulpvaardigheid: mensen helpen om hun doelen te bereiken. Dat maakt een mens blij en dat geeft veel voldoening.

LEUKE WEETJES:

 • ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Midden Brabant.
 • mijn eerste opleiding was een secretariële opleiding.
 • ik houd van reizen en in 2013 heb ik een bijzondere reis met mijn moeder en 2 dochters gemaakt naar het Midden Oosten. De reis was mooi maar het gezelschap was nog mooier!
 • ik vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Ik verdiep me graag in Human Design om er onder andere achter te komen “Wie ik ben” en “Waarom mensen doen zoals ze doen”!
 • ik ben verslaafd aan drop en dan vooral Heksehyl.
 • als je me echt goed kent dan weet je dat ik houd van humor, gezelligheid en een goed gesprek.
 • ik krijg vaak te horen dat ik een warme persoonlijkheid ben; klanten vertalen het ook naar hun interieur. Eens zei een klant op voorhand: “Ik ben ervan overtuigt dat het resultaat een sfeervol interieur met warmte zal worden! Een kopie van jezelf“. Een mooier compliment kun je toch niet krijgen….!

EN NU BEN JIJ AAN DE BEURT … WIE BEN JIJ?

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wie jij bent en wat jouw dromen en doelen zijn. Ik help je graag met het creëren van die juiste Sfeer & Balans in jouw woning zodat jij rust ervaart door een fijne leefomgeving en jij je goed voelt!