Online indelingsadvies

Een nieuwe indeling in 2D beelden

Van een ervaren binnenhuisarchitecte krijg jij een 2D interieuradvies (plattegrond) op basis van jouw wensen.

Voor jou restulteert dit in de juiste SFEER en BALANS in jouw woning.

 

Zo werkt het

Je ontvangt een compleet interieuradvies voor de gekozen ruimte(s)  in 2D beelden en gepresenteerd in LayOut.
Daarbij ontvang je 1 optie voor een sfeerimpressie van jouw toekomstige woonruimte en dus 1 sfeervol moodboard van het totaalplaatje.

 

Via het bijgaande formulier geef jij jouw specifieke wensen aan.
Je maakt keuzes en upload foto’s en een plattegrond, vult je gegevens in en met een druk op de knop verzend je het formulier naar RIV-online. Na prijsopgave en jouw akkoord gaan wij aan de slag. Tijdens de opdracht houden we intensief contact via mail of bellen. Als het nodig is om een situatie “live” te zien gebruiken we Skype of Face Time.

 

 

Na 10 werkdagen ontvang jij een volledig uitgewerkt interieurplan in een PDF bestand bestaande uit 2D beelden en moodbeelden van je toekomstige inrichting en 1 sfeervol moodboard met de kleuren, materialen, meubilair, accessoires, raambekleding etc.

 

EXTRA :

Jij krijgt 1 aanpassing kado omdat we willen dat jij tevreden bent.

 

Wat levert het op?

Jij krijgt alle advies voor wat betreft de indeling van de woonruimte en met name de SFEER en BALANS van deze ruimte aan de hand van 2D- en moodbeelden. Ook krijg je 1 optie van een moodboard met kleuren, materialen, meubilair, accessoires etc.

Je wordt 100% aan de hand genomen wat gegarandeerd resulteert in een bijzonder ontwerp. Jij geeft de input en wij zorgen voor SFEER en balans in je woning.

Wist je dat je gemiddeld 65% van je leven “binnen die 4 muren” doorbrengt. Wat is er dan belangrijker dan de juiste “soul” in je woning. Die “warme deken” die jou een goed gevoel geeft.

Wat een heerlijk vooruitzicht … Eindelijk een plek waar jij je echt THUIS voelt.Wat is er fijner dat thuiskomen in een huis waar jij door de juiste SFEER en balans, weer helemaal tot jezelf komt. Je kunt rust vinden, jij voelt je beter, jij zit goed in je vel.

 

Dat is véél waard!!

 

En ……..wat kost het je?

Voor deze juiste SFEER en BALANS in jouw woning betaal jij ter indicatie geen € 1095,00 (incl.BTW) per ruimte, maar omdat wij je willen helpen om je fijn te voelen en een eigen fijne plek te vinden betaal jij ter indicatie € 595,00 (incl.BTW) per ruimte.

Jij krijgt een professioneel en uitgebreid uitgewerkt interieur plan wat je direct kunt integreren in jouw eigen woning.

Klik op onderstaande knop en vraag een gespecificeerde prijsopgave aan n.a.v. jouw input.

Wij weten zeker dat jij hier geen spijt van krijgt!

Het zou leuk zijn jou te mogen ontmoeten en te mogen helpen met de juiste SFEER en balans in jouw woning !

Tot ziens of horens bij RIV Online…..

Behandeling Adviesaanvraag

Na het verzenden van je adviesaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We bepalen prijs en na jouw akkoord gaan wij aan de slag. Tijdens de opdracht houden we intensief contact via mail of bellen. Als het nodig is om een situatie “live” te zien gebruiken we Skype of Face Time. Na de bevestiging en aanbetaling van 1/3 deel van de factuur gaan wij aan de slag voor jou.

Daar wij aan elke opdracht onze serieuze aandacht willen geven hanteren wij onderstaande levertijden.

Online Indelingsadvies: 10  werkdagen
Online 3D interieuradvies : 15 werkdagen

Levering
Zodra je ontwerp klaar is, krijg jij een mail in je box. Na de restantbetaling kun je het ontwerp downloaden en genieten van jouw nieuwe verrassende interieurplan. Met de grootst mogelijke zorg en 100% garantie leveren wij dit ontwerp.