1 op 1 VIP Traject

De juiste SFEER … Op basis van JOUW wensen.

Van een ervaren binnenhuisarchitecte krijg jij een 3D interieuradvies op basis van jouw wensen.

Voor jou resulteert dit in de juiste SFEER en BALANS in jouw woning.

Zo werkt het….

Je ontvangt een compleet interieuradvies voor de gekozen ruimte(s) gevisualiseerd in 3D en gepresenteerd in LayOut. De 3D beelden geven je de indruk dat je in je nieuwe woonruimte bent beland.
Daarbij ontvang je 2 opties voor een sfeerimpressie van jouw toekomstige woonruimte en dus 2 sfeervolle moodboards van het totaalplaatje.

 

Via het bijgaande formulier geef jij jouw specifieke wensen aan.
Je maakt keuzes en upload foto’s en een plattegrond, vult je gegevens in en met een druk op de knop verzend je het formulier naar RIV-online.  Tijdens de opdracht houden we intensief contact via mail of bellen. Als het nodig is om een situatie “live” te zien gebruiken we Skype of Face Time.

 

 

Na 15 werkdagen ontvang jij een volledig uitgewerkt interieurplan in een PDF bestand bestaande uit 3D beelden van je toekomstige inrichting en twee sfeervolle moodboards met de kleuren, materialen, meubilair, accessoires, raambekleding etc.

EXTRA:

Je krijgt de specificaties van de moodboards kado, omdat wij willen dat JIJ tevreden bent. Hierin worden opties van producten gegeven met hun specificaties en prijzen en de online en offline woonwinkels waar je deze kunt kopen. Kortom;  Jij kunt meteen gaan woonshoppen…..

Wat levert het je op!

 

Jij krijgt alle advies voor wat betreft de indeling van de woonruimte en met name de SFEER en BALANS van deze ruimte aan de hand van 3D beelden. Ja … jij ziet jouw nieuwe interieur voor je verschijnen! Compleet met kleuren en materialen. Duidelijker kan niet!
Ook krijg je 2 opties van een moodboard met kleuren, materialen, meubilair, accessoires etc.

Je wordt 100% aan de hand genomen wat gegarandeerd resulteert in een bijzonder ontwerp. Jij geeft de input en wij zorgen voor SFEER en balans in jouw woning.

Wist je dat je gemiddeld 65% van je leven “binnen die 4 muren” doorbrengt. Wat is er dan belangrijker dan de juiste “soul” in je woning. Die “warme deken” die jou een goed gevoel geeft.

Wat een heerlijk vooruitzicht … Eindelijk een plek waar jij je echt THUIS voelt.Wat is er fijner dat thuiskomen in een huis waar jij door de juiste SFEER en balans, weer helemaal tot jezelf komt. Je kunt rust vinden, jij voelt je beter, jij zit goed in je vel.

 

Dat is veel waard!!

En ……Wat kost het je!

 

Voor deze juiste SFEER en BALANS in jouw woning betaal jij  geen € 1295,00 (incl.BTW) per ruimte, maar omdat wij je willen helpen om je fijn te voelen en een eigen fijne plek te vinden betaal jij  € 795,00 (incl.BTW) per ruimte.

Jij krijgt een professioneel en uitgebreid uitgewerkt interieur plan wat je direct kunt integreren in jouw eigen woning.

Daar het om meerdere ruimtes kan gaan of misschien de gehele woning gaan we eerst een duidelijke afspraak maken betreffende de prijs. Klik daarom op onderstaande knop en vraag een gespecificeerde prijsopgave aan n.a.v. jouw input.

Wij weten zeker dat jij hier geen spijt van krijgt!

Het zou leuk zijn jou te mogen ontmoeten en te mogen helpen met de juiste SFEER en balans in jouw woning !

Tot ziens of horens bij RIV Online…..

Behandeling Adviesaanvraag

Na het verzenden van je adviesaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We bepalen prijs en na jouw akkoord gaan wij aan de slag. Tijdens de opdracht houden we intensief contact via mail of bellen. Als het nodig is om een situatie “live” te zien gebruiken we Skype of Face Time. Na de bevestiging en aanbetaling van 1/3 deel van de factuur gaan wij aan de slag voor jou.

Levertijden

Daar wij aan elke opdracht onze serieuze aandacht willen geven hanteren wij onderstaande levertijden.

Online Indelingsadvies: 10  werkdagen
Online 3D interieuradvies : 15 werkdagen

Levering
Zodra je ontwerp klaar is, krijg jij een mail in je box. Na de restbetaling kun jij het ontwerp downloaden en genieten van jouw nieuwe verrassende interieurplan. Met de grootst mogelijke zorg en 100% garantie leveren wij dit ontwerp.